Mezun Forum
Geri Git   Mezun Forum > Kategoriler > Kanada'da Yaşam

Text here

Kanada'da Yaşam Kanada'da Eğitim ve Yaşamı Tartışıyoruz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 15 Eylül 2009, 17:00   #1
artexa
Yeni Üye

artexa kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Eyl 2009

Kanada ya çocuk bakıcısı yani au pair olarak gitme gibi bir düşüncem var..açıkçası avustralya veya kanada derken kanada ağır basıyor..avustralya da ingilizcelerini anlamakta sorun yaşarım dedim çünkü daha önce amerikada au pair olarak 6 ay bulundum ve hep bu ingilizceyi öğrendim alıştım..o nedenle de hem uzaklığı hem de kanadaya olan sempatim nedeni ile kanada ağır bastı..ancak orada amerika gibi yada avustralya gibi bir aupair sistemi mevcut değil..orada yaşayan veya iş alanlarını çalışma ortamını bilen arkadaşlarım var ...benim sormak istediğim şu, internetten bir takım başvurularda bulundum bile au pair olarak..ancak bilemiyorum oraya hangi vize tipi ile giriş yapacağım..çünkü au pair olabilmek için tek çare live in caregiver adlı bir programa dahil olmak ..bunun ön şartı ise 6 ay bir eğitimden geçmek..bu ise oldukça maliyetli bir program ve benim gibi kendini sadece mesleğinde bir adım ileri götürecek bir postgraduate program arayan bi kişi için saçma ..o nedenle amacım sadece orada konaklama seçeneğimi aradan çıkarırken birde canadian experience kazanmak..bu orası için olmazsa olmaz biliyorum..bir yandan da okul için para biriktirirken okuluma kayıt olup vizemi uzatabilmek..ancak tek sorunum kanadaya işveren aile beni ne şekilde davet edecek..öğrenci mi olmalıyım acaba?aksi takdirde çalışma vizesi alabilmem mümkün diil gibi çünkü bunun için devlet caregiver sertifikası istiyecek..aile bana sponsor mu olacak..ne bileyim kanadaya gelince bizim yanımızda yaşayacak diyecekler de o şekilde mi vize alabileceğim öğrenci olarak ..bilgisi olan arkadaşım var mıdır?teşekkürler..
artexa adlı kullanıcı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Mesaj yazamazsınız
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık