|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: Agu 2009
|
Merhaba arkadaşlar .ben 26 yasında İST ticaretle uğraşan birisiyim.yaklaşık 5 sene once ınternetten tanıstıgım kız arkadaşımla hala görüşmekteyim.ikimizde bu hasrete dayanamayıp
ziyaret etmeye karar verdik, lakin kendısine ve aılesı guven vermek ve kendı açımdan gezmek sebebi ile ben gitmeye karar verdim.İnternetten buldugum İST-Taksim de bulunan bi şirketi aradım ve dükkanıma bi eleman gönderdiler, gerekli evrakları söylemek ve tanışmak adına.Kanadada bulunan arkadasımından davetiyem geldi.(ne kadar maasa aldıgı,evinin kendisine ait oldugu 2 hüsna A4) En kısa zamanda hazırladıgım evrakları(KENDİ ADIMA ARSA TAPUSU VE TİCARİ TAKSİ PLAKAMIN VERGİ LEVHASI VE RUHSATI.FALİYET BELGESİ CALIŞTIGINA DAYİR. K.K EXTIRELERİM VE BANKADA BULUNAN PARAMIN HAREKET BELGESİ (İNG) OLARAK.BABAMA AİT OLAN: 15 DAİRE TAPUSU,5 ARSA TAPUSU,KENDİ ADINA BULUNAN DÜKKANIN VERGİ LEVHASI,BANKA HESAP ÖZETLERİ,FALİYET BELGESİ,ANNEME AİT OLAN 1 ARABA VE 1 DAİRE BULUNMAKTADIR. BEN İŞ VEREN BAGKURLU,BABAM İŞ VEREN BAGKURLU(EMEKLİ),ANNE EMEKLİ GÖZÜKMEKTEYİZ. Gayem kesinlikle orada kalmak falan degil.burada işim ALLAHA şükür iyi.ayrıca müthaitlik yapıyorum 4 senedir. RED CEVABI ALDIM .cok üzüldüm ne yapmam gerektigini 1 ÜSTAD dan bilgi allmak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: Agu 2008
|
Aaryn ... Kardes red cevabi aldinsa is bundan sorna cok zor. Kanada belli ulkelerden cok kisitli vize veya gocmenlik imkani veriyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: Eyl 2006
|
slm arkadas oncelikle hayirlisi olsun,eger ki gonderdigin ewraklar sadece bu buyuk harflerle yazdiklarinsa bence cok gibi gorunen ama fazla bisey ifade etmeyen evraklar.ben sana sunlari soyliyim kendi fikrim ve tecrubemce,sen artik ogrenci degilsin anladigim kadariyla meslek sahibi birisin yani senin annenin 3 tane ewi olmasi babanin yatlar katlar sahibi olmasi senin vize alma ihtimalini bana sorarsan %0(sifir) etkiler.soyle bi dusundugun zaman sen gorevli olsan konsoloslukta dermisin ki bu adamin babasi cok zenginmis kesin doner iste al sana vize???yani demek istedigim bos bilgiler bunlar.senin yapcan sey senin neye sahip oldugunu ve adamlara geri gelceni kanitlaman.mesela seni orda olmana zorluycak seyler ne.gittigin zaman 2 ay sonra seni turkiyeye geri getircek seyler ne?turist vizesine basvurdun galiba???turist vizesi zor alinan vizelerden egerki durumu seninki gibiyse.yani bekar es coluk cocuk yok vs.bilmiyorum niyet mektubu yazdin mi ama bana sorarsan en onemli evrak bu mektup vize almani etkilyecek en onemli etken.velhasil bi kere red aldiktan sonra biraz zor ama acik ve durust olaraktan yazacagin bi mektupla sansini bi daha deneyebilirsin.rastgele..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kıdemli Üye
|
murattex ... Guzel yazmissin. Asilinda bende ayni dusundum cunku ABD'den turist vize alirken benzer oluyor. Bir de su gercek vardir ... belli ulkelerden kota koyuyorlar.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
quote:Originally posted by: murattex
slm arkadas oncelikle hayirlisi olsun,eger ki gonderdigin ewraklar sadece bu buyuk harflerle yazdiklarinsa bence cok gibi gorunen ama fazla bisey ifade etmeyen evraklar.ben sana sunlari soyliyim kendi fikrim ve tecrubemce,sen artik ogrenci degilsin anladigim kadariyla meslek sahibi birisin yani senin annenin 3 tane ewi olmasi babanin yatlar katlar sahibi olmasi senin vize alma ihtimalini bana sorarsan %0(sifir) etkiler.soyle bi dusundugun zaman sen gorevli olsan konsoloslukta dermisin ki bu adamin babasi cok zenginmis kesin doner iste al sana vize???yani demek istedigim bos bilgiler bunlar.senin yapcan sey senin neye sahip oldugunu ve adamlara geri gelceni kanitlaman.mesela seni orda olmana zorluycak seyler ne.gittigin zaman 2 ay sonra seni turkiyeye geri getircek seyler ne?turist vizesine basvurdun galiba???turist vizesi zor alinan vizelerden egerki durumu seninki gibiyse.yani bekar es coluk cocuk yok vs.bilmiyorum niyet mektubu yazdin mi ama bana sorarsan en onemli evrak bu mektup vize almani etkilyecek en onemli etken.velhasil bi kere red aldiktan sonra biraz zor ama acik ve durust olaraktan yazacagin bi mektupla sansini bi daha deneyebilirsin.rastgele.. teşekkur ederim verdiginiz bilgilere... benim şahsıma ait ticari taksii plakam var suanki bedeli 600.000 tl yaklasık + arsam 120.000 tl o eder.başka neyim olması gerekiyor anlamıs degilim.benım düşüncem vize işlemlerını takıp eden kamıl benden 350 tl para aldı ve işini dogru düzgün yapmadı yada yönlendiremedi diye düşünüyorum. sonuç olarak bi şekılde gıtmem gerekıyor arkadaslar ama nasıll.olan olmus biten bitmiş bundan sonra ne yapabilirim.şimdiden ilginize teşekkur ederim.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: Eyl 2006
|
daha bundan 2 hafta once dunyayi 3 kere gezmis pasaportunda olmadik vize kalmayan milyon dolarlik bi abimiz kanadaya vize basvurusunda bulundu ve 2 kez red yedi 3.cusunde aldi bu kisi turkiyede bir markanin sahibi buraya vermis oldugu bi franchasingin acilisina gelcekti ama adamlar 2 kere vermedi nedeni adamlara gonderdigi firma bilgilerini konsolosluk yeterli bulmadi,sahibi olduguna inanmamislar velhasil sonunda gerekli evraklari gonderdikten sonra aldi ama demek istedigim seyi anliyosun umarim senin yapcan sey,anlasilan islettigin bi yer var oranin sahibi oldugunu gosteren artik ne ewraklar varsa,taksinin ruhsati,ve en onemlisi mektup(yaraticiligina kalmis guzel yazilmis bi mektup),kisa sureli kalcan icin oyle cokta maddi durumunun iyi oldugunu gostermene gerek yok bence.
egerki diyosan benim danisman pek ilgilenmedi bul baska guvenilen birini yalniz oyle adam gelmiycek sen gidicen bizzat birebir konuscan herseyi o sana gerekli seyleri soyliycek bi kac saat konusup tartisip iyi dokumanlarla basvuru yapcan...kolay gelsin hocam,rastgele... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye
|
Kanada'ya talip arttigini farkindalar. ABD'de kokenli olanlardan bile gidenler artti.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
|
teşekkür ederim bilgilerine murattex sagol.bu işin ucunu bırakmıyacagım gerekırse kız ark gıtsın CANADADA TR konsolosluguna durumu hizza etsin
![]() kavga cıkarsın ne bilim yapsın karışık bişeler işte![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kıdemli Üye
|
Kavgalan is bitmez. Cirpinsan fayda olmaz. Vermezse bogazini siksan gine olmaz. Ancak dogru yoldan ne gosterirse ( iyi veya kotu ) onu kabul etmen gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
|
quote:Originally posted by: Kuzey Bati Turk
Kavgalan is bitmez. Cirpinsan fayda olmaz. Vermezse bogazini siksan gine olmaz. Ancak dogru yoldan ne gosterirse ( iyi veya kotu ) onu kabul etmen gerekiyor. Sagol pusula Abi tabiki o yolu denicez başka cıkar yolumuz yok...soyledıklerım sadece laf olsun diye şaka mayetinde.biraz sinirlendim o kadar teşekkur ederım acıklamana...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kıdemli Üye
|
Iste bizim milletde sinirlenme olayi fazla. Bu yuzden sakin bir dusunceli yoldan gidemiyor. Burada bir laf vardir ... hot headed Turk diye.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
|
ticari vize nasıl alınır bılgisi olan???ve Calgary de bayan giyim nasıl olur detaylı ve karizma????
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: Eyl 2009
|
<merhabalar bırsey soracagım ben canada ya oraya 12 aylık programla gıdecegım.. once okul sonra ıs ayarlıcak fırma bana..gıden bı kac kısı tanıyorum vancouver a memenunlardı..e bende dıl gelıstırme acısından gıdeyım dıyorum ama benım sımdı babam amerıkan vatandası e ben amerıkaya gıdecektım bu yuzden vazgectım.. sırf red almamak ıcın cunku babamla bagımız yok ama buna konsolosluk ınanmaz dıye vazgectım..kacıyorum sanmasınlar dıye..sımdı canada ya gıdecegım ınsallah..sizce babamın amerıkan pasaprtu olması newyork ta bulunması kı suan donmus turkıye ye..bunlar etkılermı sizce benım canada vızemı?
tesekkurler ebru
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|