|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: Agu 2009
|
Merhaba arkadaslar,
Ben bu sene sonunda yurtdısında master yapmak istiyorum. Master konusunda ilk tercihim Kanada. Hem gocmen kabul etmesinden dolayı hemde hayat sartlarından dolayı Kanada'yı cok istiyorum ama Kanada hakkında cok bir fikrim yok. Uluslararası Lojistik Tasımacılıkla ilgili bir programa girmek istiyorum. Zira Kanada'daki universitelerin lojistik konusunda cok iyi egitim verdiklerini duydum. Siz bana Kanada'nın hangi eyaletinde bulunmamı onerirsiniz. Sanırım universitenin limana yakın olması lojistik adına daha iyi olabilir sizlerinde yorumları tabii benim icin oldukca onemli. Hayatımda ilk kez gidecegim cunku oraya. Simdiden hepinize tesekkur ederim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: Agu 2008
|
ctis ... Kanada'in eyaletleri yoktur fakat 10 tane province'leri ve 3 tane territory'leri ( bolgeleri ) var.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: Agu 2009
|
peki bolgeleri hakkında biraz bilgi verebilir misin ? Mesela hangi bolgenin insanları daha muhafazakar, hangi bolgenin nufusu daha cok, hangi bolge daha turistik, hangi bolgede ogrenciler cok, hangi bolgenin dogası cok guzel vs vs. Bunu sormamım amacı Kanada'da ona gore bir bolge sececegim daha kolay adapte olmam acısından. Cunku sadece lojistik konusunda iyi olan bir universiteye gidip sosyal hayatı bana uymayan bir yere gidersem cok zorlanırım. Hem egitim hem sosyal acıdan bana tam olarak uyan bir yere gitmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: Agu 2008
|
ctis ... Maalesef pek fazla bilgi veremem. Ben kendim daha gencken Ottawa, Ontario'da yasamisdim ve sorna ailemlen amerika'ya donmusduk. Simdi amerika'dan tekrar Kanada'ya gocmek ihtimalim var. British Columbia province'a veya Alberta province'a gitmek istiyorum cunku amerikan'in kuzeybati bolgesinde bulundugum icin bu iki province'e daha cok gittim, gordum, ve soyle boyle bilgim var.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: Eyl 2006
|
ben elimden geldigince cvpliyim muhafazakarlik turkiyedeki gibi kiyi seriti(b.c.,ontaria,quebec) daha serbest ic kesimler(yukon,alberta,manitoba..) daha muhafazakar.nufus kalabalikligina gore ontario quebec sonra belki b.c. ve digerleri.turistik ve ogrenci sehirleri vancouver toronto ve montreal.doga olarak kanadanin heryeri cennet orasi %100 bugun nereye gidersen git muthis bi doga seni bekler ic kesimler daha bi gusel sanki doga konsunda alberta yukon dunyadaki cennetler bilmiyorum abortio diyenler olabilir benim fikrim, egerki quebec ontario ve b.c. den herhangi bi uni.den kabul alirsan hic dusunme atla gel.kanada kesinlikle beklentilerine cvp verecek ulkelerin basinda gelir.ugras yap et at kapagi buraya....rastgele...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|