Mezun Forum
Geri Git   Mezun Forum > Kategoriler > Kanada'da Yaşam

Text here

Kanada'da Yaşam Kanada'da Eğitim ve Yaşamı Tartışıyoruz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 29 Ağustos 2009, 17:00   #1
Kuzey Bati Turk
Kıdemli Üye

Kuzey Bati Turk kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Agu 2008

Bu sene icinde ABD'den Kanada'ya gocmeye ihtimalim var. Ben evelce Vancouver ve Victoria, British Columbia ( BC ) ya gittim fakat pek fazla kalmadim ( sadece ziyaret icin ). Vancouver ve Victoria'da en uygun ve ucuz kiralik apartman olan bolgelerinden bilgisi olanlar varsa lutfen bana bilgi versin, ve aylik kiralar nakar olur.

Yardimci olursaniz memnun olurum. Tesekkurler.
Kuzey Bati Turk adlı kullanıcı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29 Ağustos 2009, 17:00   #2
sherilady
Üye

sherilady kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Haz 2008

Vancouver da 1+1 900-1700 dolar arası Victoria da biraz daha ucuz 750 -1200 dolar arası
sherilady adlı kullanıcı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29 Ağustos 2009, 17:00   #3
Kuzey Bati Turk
Kıdemli Üye

sherilady ... Bilginize cok tesekkur ederim. Bilginiz varmi Vancouver veya Victoria incinde hangi ucuz olan bogelerdir veya etrafda hangi daha kucuk ve ucuz olan kasabalar vardir ? Yani tam Vancouver veya Victoria'in icinde bana olmasi gerekmiyor. Bu verdiyiniz kira oranlarda ' utilities ' haric mi ? Haricse az cok ayda ' utilities ' nakadar bir masraf olur ?

Ha ... sherilady ... bir de su var ... Surrey, Langley, Maple Ridge, Abbotsford, Mission, Chilliwack, Kamloops, Kelowna, veya Penticton'dan bilgin varmi ? Vancouver adasinda Sidney, Nanaimo, Comox, Courtenay, veya Campbell River'dan bilgin varmi ? Simdilik sana tesekkurlerimi dilerim.
Eski 31 Ağustos 2009, 17:00   #4
murattex
Üye

murattex kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Eyl 2006

Surrey, Langley, Maple Ridge, Abbotsford, Mission, Chilliwack, Kamloops, Kelowna bu sehirlerin hepsiyle ilgili bilgim var ama sorunu acik yazarsan ona gore cvp veririm...
murattex adlı kullanıcı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31 Ağustos 2009, 17:00   #5
Kuzey Bati Turk
Kıdemli Üye

murattex ... Bilmek istediyim sunlar:

( 1 ) ... genal olarak 1 yatak odali apartman kira fiyatlari nakadardir ve nerede en ucuz ve sempt olarak uygun

( 2 ) ... hangi semtler daha dokuk veya iyi

( 3 ) ... mumkunse hangi semtlerde daha cok yabancilar veya Turkler bulunur

Simdilik BC dusunuyorum ve bilmek istiyorum fakat bir ihtimal da var ve o da su ... Calgary ve Edmonton, Alberta'dan bir petrol sirket bana yazdi ve belki onlarin control engineering bolumunde bana is verme ihtimallari var. O is olursa tabiki Alberta'ya gidicem. Fakat ayni zamanda Vancouver lower mainland'da is de ariyorum ve oradan da cikarsa tabiki ilk tercihyim BC olur.
Eski 31 Ağustos 2009, 17:00   #6
murattex
Üye

murattex kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Eyl 2006

bu asagidaki sehirlerin cogunda ice dogru gittikce beyaz kanadali nufusu artar.surrey hindularin sehridir,surreyden sonrada fazla yabanciya rastlamazsin.ben surreyde yasiyorum,burada apartman fiyatlari 750-1000 dolar civari ama daha cok ev cok buralarda ve nerdeyse ayni fiyata cok rahat basement bulabilirsin.langley abbotsford ve missionda asyali goremezsin ama tarimla ugrasan hindular gorursun.buralarda daha ucuzdur kiralar,turk nufusunu bu sehirlerin hicbirinde goremezsin turkler genelde vancouver downtown veya downtowna yakin kesimlerde oturur,egerki daha dusuk kira ariyorsan oda kiralarsin o da 400-600 dolar arasi.rastgele..
murattex adlı kullanıcı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 1 Eylül 2009, 17:00   #7
Kuzey Bati Turk
Kıdemli Üye

murattex ... Sana cok tesekkur ederim bana verdiyin bilgiye. Bu bana epey yardimci olucak. Artik nasip ne olursa o olucak.
Eski 1 Eylül 2009, 17:00   #8
Kuzey Bati Turk
Kıdemli Üye

British Columbia'da veya Alberta'da benzin fiyatindan bana bilgi verirseniz memnun olurum. Litre olarak veya galon olarak bilgi almak istiyorum. ... Isterseniz ozelime yazabilirsiniz.
Eski 5 Kasım 2009, 17:16   #9
burakreisim
Üye

burakreisim kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Tem 2005

Alıntı:
Kuzey Bati Turk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu sene icinde ABD'den Kanada'ya gocmeye ihtimalim var. Ben evelce Vancouver ve Victoria, British Columbia ( BC ) ya gittim fakat pek fazla kalmadim ( sadece ziyaret icin ). Vancouver ve Victoria'da en uygun ve ucuz kiralik apartman olan bolgelerinden bilgisi olanlar varsa lutfen bana bilgi versin, ve aylik kiralar nakar olur.

Yardimci olursaniz memnun olurum. Tesekkurler.
Downtown'da Vancouver'da American Backpacker Hostel var ahır gibidir ama aylık 200 dolara kalabilirsin.... Shared odada japonlarla takılmıştım iyi adamlardı... Tepemde Fransız vardı o da edebliydi yalnız crack içen tipler de kalıyor bulaşma onlara..
burakreisim adlı kullanıcı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14 Kasım 2009, 18:28   #10
canadians
Yeni Üye

canadians kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: Agu 2003

Selam Kuzey Bati Turk bu siteden butun kuzey amerikanin benzin fiyatlari hakkinda bilgi sahibi olabilirsin. kolay gelsin.

http://gasbuddy.com/
canadians adlı kullanıcı çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Mesaj yazamazsınız
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık