|
|
#1 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: Agu 2008
|
Bu sene icinde ABD'den Kanada'ya gocmeye ihtimalim var. Ben evelce Vancouver ve Victoria, British Columbia ( BC ) ya gittim fakat pek fazla kalmadim ( sadece ziyaret icin ). Vancouver ve Victoria'da en uygun ve ucuz kiralik apartman olan bolgelerinden bilgisi olanlar varsa lutfen bana bilgi versin, ve aylik kiralar nakar olur.
Yardimci olursaniz memnun olurum. Tesekkurler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: Haz 2008
|
Vancouver da 1+1 900-1700 dolar arası Victoria da biraz daha ucuz 750 -1200 dolar arası
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye
|
sherilady ... Bilginize cok tesekkur ederim. Bilginiz varmi Vancouver veya Victoria incinde hangi ucuz olan bogelerdir veya etrafda hangi daha kucuk ve ucuz olan kasabalar vardir ? Yani tam Vancouver veya Victoria'in icinde bana olmasi gerekmiyor. Bu verdiyiniz kira oranlarda ' utilities ' haric mi ? Haricse az cok ayda ' utilities ' nakadar bir masraf olur ?
Ha ... sherilady ... bir de su var ... Surrey, Langley, Maple Ridge, Abbotsford, Mission, Chilliwack, Kamloops, Kelowna, veya Penticton'dan bilgin varmi ? Vancouver adasinda Sidney, Nanaimo, Comox, Courtenay, veya Campbell River'dan bilgin varmi ? Simdilik sana tesekkurlerimi dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: Eyl 2006
|
Surrey, Langley, Maple Ridge, Abbotsford, Mission, Chilliwack, Kamloops, Kelowna bu sehirlerin hepsiyle ilgili bilgim var ama sorunu acik yazarsan ona gore cvp veririm...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kıdemli Üye
|
murattex ... Bilmek istediyim sunlar:
( 1 ) ... genal olarak 1 yatak odali apartman kira fiyatlari nakadardir ve nerede en ucuz ve sempt olarak uygun ( 2 ) ... hangi semtler daha dokuk veya iyi ( 3 ) ... mumkunse hangi semtlerde daha cok yabancilar veya Turkler bulunur Simdilik BC dusunuyorum ve bilmek istiyorum fakat bir ihtimal da var ve o da su ... Calgary ve Edmonton, Alberta'dan bir petrol sirket bana yazdi ve belki onlarin control engineering bolumunde bana is verme ihtimallari var. O is olursa tabiki Alberta'ya gidicem. Fakat ayni zamanda Vancouver lower mainland'da is de ariyorum ve oradan da cikarsa tabiki ilk tercihyim BC olur. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: Eyl 2006
|
bu asagidaki sehirlerin cogunda ice dogru gittikce beyaz kanadali nufusu artar.surrey hindularin sehridir,surreyden sonrada fazla yabanciya rastlamazsin.ben surreyde yasiyorum,burada apartman fiyatlari 750-1000 dolar civari ama daha cok ev cok buralarda ve nerdeyse ayni fiyata cok rahat basement bulabilirsin.langley abbotsford ve missionda asyali goremezsin ama tarimla ugrasan hindular gorursun.buralarda daha ucuzdur kiralar,turk nufusunu bu sehirlerin hicbirinde goremezsin turkler genelde vancouver downtown veya downtowna yakin kesimlerde oturur,egerki daha dusuk kira ariyorsan oda kiralarsin o da 400-600 dolar arasi.rastgele..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye
|
murattex ... Sana cok tesekkur ederim bana verdiyin bilgiye. Bu bana epey yardimci olucak. Artik nasip ne olursa o olucak.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye
|
British Columbia'da veya Alberta'da benzin fiyatindan bana bilgi verirseniz memnun olurum. Litre olarak veya galon olarak bilgi almak istiyorum. ... Isterseniz ozelime yazabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: Tem 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: Agu 2003
|
Selam Kuzey Bati Turk bu siteden butun kuzey amerikanin benzin fiyatlari hakkinda bilgi sahibi olabilirsin. kolay gelsin.
http://gasbuddy.com/ |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|