2 sonuçtan 1 --- 2 arası gösteriliyor
  1. #1

    Varsayılan H1b Çalışma Vizesi

    Merhabalar. Amerika da çalışma vizesi kazandıktan sonra evlenirsem eşim oturma hakkı kazanabilecek mi yardımcı olursanız sevinirim.

  2. #2

    Varsayılan

    Yanlis anlasilma olmasin. H1B vizesi icin bir firmanin size sponsor olmasi gerekiyor.

    H1B vizeniz onaylandiktan sonra evlenirseniz, esiniz icin de (esinizin TR'de olacagini varsiyoyorum) konsolosluga H4 vizesi basvurusu yapabilirsiniz. H1B vizesinde size sponsor olan firmanin yetkilileri bu konuda size yardimci olabilirler veya gerekli belgelerle siz direkt bu basvurunuzu yapabilirsiniz.


    Alıntı ayseisgrn tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Merhabalar. Amerika da çalışma vizesi kazandıktan sonra evlenirsem eşim oturma hakkı kazanabilecek mi yardımcı olursanız sevinirim.
    Mezun Greencard Takimi
    http://www.mezungreencard.com
    444-0-168


 

Bookmarks

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Cevap yazamazsınız
  • Mesaj yazamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •