Arkadaslar merhaba,

Amerika'da 6 aylık dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. Amerika'ya gittikten sonra normal bir üniversiteye yazılıp vizemi uzatabilir miyim ? Böyle bir imkan var mı ? Örneğin bilgisayar programcılıgı mezunuyum, Orada bilgisayar mühendisliği bölümüne yazılabilir miyim ? Teşekkürler