6 sonuçtan 1 --- 6 arası gösteriliyor
  1. #1

    Varsayılan evli çiftlere öğrenci vizesi neden verilmiyor ??

    selamlar,
    Ben ve eşim ikimiz de kariyer sahibi, üzerimize mülk bulunan ünv. mezunu kişileriz. tek istediğimiz yurt dışında (hangi ülke olacağı hiç önemli değil) 9 aylık bir dil okuluna gitmek. ikimizinde ing. seviyesi düşük. kariyerimiz için bunu yapmak istiyoruz. fakar gittiğimiz bir danışmalık şirketi bizi oldukça hayal kırıklığına uğrattı. karı koca vize başvurusunu Canada ya da Amerika 'nın kabul etmediğini, kesinlikle birimizin vize alsak da diğerimizin red yiyeceğini söyledi. hatta ayrı ayrı gitmemiz için ikna etmeye çalıştı. sizce bu vize işi bu denli zor mudur? gerçekten böyle bir uğraşa girmeye değmez mi ? ya da bize vize verecek önerebileceğiniz ülkeler var mıdır? ya da böyle aşamalardan geçen bize bilgi verebilecek kimse var mıdır ? yardımcı olabilir misiniz

  2. #2

    Varsayılan

    Turist vizesi alabilmeniz mumkun mu? Turist olarak gelip sonradan okula yazilabilirsiniz veya family center dedigimiz ucretsiz halk egitim kurslari var , onlardan birine de yazilabilirsiniz turist olarak gelerek. Ama turist vizesi sansiniz ne olur bilemem.good luck.

  3. #3
    Üye
    Avatar Seçmemiş

    Giriş Tarihi
    02 09 2011
    Konum
    Chicago, IL
    Mesajlar
    195

    Varsayılan

    Alıntı launicamujer tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    selamlar,
    Ben ve eşim ikimiz de kariyer sahibi, üzerimize mülk bulunan ünv. mezunu kişileriz. tek istediğimiz yurt dışında (hangi ülke olacağı hiç önemli değil) 9 aylık bir dil okuluna gitmek. ikimizinde ing. seviyesi düşük. kariyerimiz için bunu yapmak istiyoruz. fakar gittiğimiz bir danışmalık şirketi bizi oldukça hayal kırıklığına uğrattı. karı koca vize başvurusunu Canada ya da Amerika 'nın kabul etmediğini, kesinlikle birimizin vize alsak da diğerimizin red yiyeceğini söyledi. hatta ayrı ayrı gitmemiz için ikna etmeye çalıştı. sizce bu vize işi bu denli zor mudur? gerçekten böyle bir uğraşa girmeye değmez mi ? ya da bize vize verecek önerebileceğiniz ülkeler var mıdır? ya da böyle aşamalardan geçen bize bilgi verebilecek kimse var mıdır ? yardımcı olabilir misiniz


    birlikte gidince donmeme riskinizin yuksek olmasindan dolayi malesef...ama ben vize nin kisiden kisiye degistigini dusunuyorum..yani maddi durumunuz egitim seviyeniz, Turkiyede gosterebildiginiz baglar ( geri doneceginize dair) hepsi etkili..

    Benim mesela Kanada dan 3 reddim vardi, birisi hatta oturum reddi idi, her gittigim ajans kesinlikle vize alamayacagimi soyledi Amerika ya...Amerika kanada reddimi gorurmus falan filan...Ama adamlar sormadilar bile, hicbir belgeme bakmadan 10 yillik vize verdiler..Yani demek istedigim sartlariniz uygunsa ve alacaginiza inaniyorsaniz basvurun...Yada turiste once basvurun sonra ogrenciye...ogrenci verilmesse turist le gidersiniz...ben yaniyor saniyordum ama yanmiyormus ilk vizeniz

  4. #4

    Varsayılan

    Alıntı launicamujer tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    selamlar,
    Ben ve eşim ikimiz de kariyer sahibi, üzerimize mülk bulunan ünv. mezunu kişileriz. tek istediğimiz yurt dışında (hangi ülke olacağı hiç önemli değil) 9 aylık bir dil okuluna gitmek. ikimizinde ing. seviyesi düşük. kariyerimiz için bunu yapmak istiyoruz. fakar gittiğimiz bir danışmalık şirketi bizi oldukça hayal kırıklığına uğrattı. karı koca vize başvurusunu Canada ya da Amerika 'nın kabul etmediğini, kesinlikle birimizin vize alsak da diğerimizin red yiyeceğini söyledi. hatta ayrı ayrı gitmemiz için ikna etmeye çalıştı. sizce bu vize işi bu denli zor mudur? gerçekten böyle bir uğraşa girmeye değmez mi ? ya da bize vize verecek önerebileceğiniz ülkeler var mıdır? ya da böyle aşamalardan geçen bize bilgi verebilecek kimse var mıdır ? yardımcı olabilir misiniz
    Böyle bir durum söz konusu değil. Siz Türkiye ile bağlarınızın kuvvetli olduğunu ispatlayacak belgeler sunar ve maddi durumunuzu iyi gösterirseniz kabul edilmemeniz gibi bir durum söz konusu olmaz. Ayrıca siz kendi adınıza vizeye başvurduğunuzda eşinizde size ek olarak vize alabiliyor eğer ikinizin birden masraflarını karşılayacak bütçeniz olduğunu gösterebilirseniz. Eşinizin ayrıca vizeye başvurmasına gerek yok. Siz F1 alırken eşinize F2 verecekler.

  5. #5

    Varsayılan

    f2 vizesi yarı zamanlı gidebiliyor okula diye biliyorum.

  6. #6

    Varsayılan

    Vize alabilirsiniz, sizin konustugunuz danismanlik ofisi tecrubeli degil sanirim.
    Uygun evraklari ve vize gorusmesine hazirlikli gittiginizde vize alabilirsiniz.



    Alıntı launicamujer tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    selamlar,
    Ben ve eşim ikimiz de kariyer sahibi, üzerimize mülk bulunan ünv. mezunu kişileriz. tek istediğimiz yurt dışında (hangi ülke olacağı hiç önemli değil) 9 aylık bir dil okuluna gitmek. ikimizinde ing. seviyesi düşük. kariyerimiz için bunu yapmak istiyoruz. fakar gittiğimiz bir danışmalık şirketi bizi oldukça hayal kırıklığına uğrattı. karı koca vize başvurusunu Canada ya da Amerika 'nın kabul etmediğini, kesinlikle birimizin vize alsak da diğerimizin red yiyeceğini söyledi. hatta ayrı ayrı gitmemiz için ikna etmeye çalıştı. sizce bu vize işi bu denli zor mudur? gerçekten böyle bir uğraşa girmeye değmez mi ? ya da bize vize verecek önerebileceğiniz ülkeler var mıdır? ya da böyle aşamalardan geçen bize bilgi verebilecek kimse var mıdır ? yardımcı olabilir misiniz


 

Bookmarks

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Cevap yazamazsınız
  • Mesaj yazamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •