5 sonuçtan 1 --- 5 arası gösteriliyor
  1. #1
    Üye
    hikolayn kullanıcısının avatarı

    Giriş Tarihi
    27 04 2005
    Mesajlar
    41

    Unhappy ÖNEMLİ...eşimi amerikaya nasıl goturebilirim

    ben amerikan vatandasıyım, eşimle new yorkta evlendik. eşim 10 yıllık turist vizesi ile gelmişti. daha sonra acilen tr ye donmesi gerekti dondugu zaman amerikada 8 ay kalmıstı (6 ay sınırını gecmişti) simdi bende tr de yim bir cocugumuz oldu eşim e nasıl vize alabilirim veya nasıl bir yontem izlemeliyim tekrar amerikaya donmek için.

  2. #2

    Varsayılan

    siz amerikan vatandaşısınız eşinizle evlendiniz ve o greencard alamadı mı?

  3. #3
    Üye
    hikolayn kullanıcısının avatarı

    Giriş Tarihi
    27 04 2005
    Mesajlar
    41

    Varsayılan

    Alıntı afcnd tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    siz amerikan vatandaşısınız eşinizle evlendiniz ve o greencard alamadı mı?
    ewt ben greencard tan amerikan vatandaslıgı aldım. eşim için herhangi bir basvuru yapmadık. acil donus yapması gerektiginden. durum bu.

  4. #4

    Varsayılan

    Alıntı hikolayn tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    ewt ben greencard tan amerikan vatandaslıgı aldım. eşim için herhangi bir basvuru yapmadık. acil donus yapması gerektiginden. durum bu.
    Eşiniz için illa Amerika'dayken başvuru yapmış olmanız gerekmezdi. Madem Amerikan vatandaşısınız, eşiniz ve çocuğunuz için GC başvurunuzu yapın. GC'larını aldıkları zamanda sizinle birlikte sorunsuz bir şekilde Amerika'ya gelsinler.

  5. #5

    Varsayılan

    Alıntı hikolayn tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    ben amerikan vatandasıyım, eşimle new yorkta evlendik. eşim 10 yıllık turist vizesi ile gelmişti. daha sonra acilen tr ye donmesi gerekti dondugu zaman amerikada 8 ay kalmıstı (6 ay sınırını gecmişti) simdi bende tr de yim bir cocugumuz oldu eşim e nasıl vize alabilirim veya nasıl bir yontem izlemeliyim tekrar amerikaya donmek için.
    esin icin evlilik vizesine basvurmalisiniz . Pek ayrinti bilemiyorum evlilik vizesine hakkinda umarim yolladigim link faydali olacaktir.

    http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_2991.html


 

Konu Etiketleri

Bookmarks

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Cevap yazamazsınız
  • Mesaj yazamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •